BUSINESS EMAILS

A TE IDŐD.
A TE HÍRNEVED.
A TE VÁLLALKOZÁSOD.

A TE SIKERED.

Te is tudsz profi üzleti e-maileket írni angolul ⁠—
a minitanfolyamok pontosan ebben segítenek neked.

AZ IDŐD FONTOS!

Tudom, hogy milyen nehéz megtalálni az egyensúlyt a munka, a család és az énidő között. Nem egyszerű a különböző, gombamód szaporodó feladatokkal zsonglőrködni.

Éppen ezért a BUSINESS EMAILS minitanfolyamok lényegretörőek. Nem kell végtelen hosszú tananyagon átrágnod magad, hogy eredményeket érj el. Így marad időd más fontos dolgokra is!

A HÍRNEVED FONTOS!

Vannak, akik úgy gondolják, hogy nem érdemes sok energiát belefektetni az e-mailek írásába. Nos, ez igaz bizonyos e-mailekre. De mi a helyzet akkor, ha szeretnél jó benyomást kelteni, vagy a megszokottnál diplomatikusabb lenni?

Tudatosság és gyakorlás szükséges ahhoz, hogy a helyzetnek megfelelő stílusban írj, és a BUSINESS EMAILS minitanfolyamok megadják a szükséges segítséget ahhoz, hogy jobb e-mailek kerüljenek ki az ujjaid alól, és ügyfeleidben, kollégáidban pozitív kép alakuljon ki ezáltal rólad.

A VÁLLALKOZÁSOD FONTOS!

A külföldi kapcsolatok ma már minden vállalkozás elengedhetetlen részei. Ezek nemcsak azért fontosak, mert így tájékozódhatsz arról, hogy mi történik körülötted globális szinten, hanem kiváló lehetőséget biztosítanak kiegészítő szolgáltatások igénybevételéhez is.

Te is aktív részese lehetsz a nemzetközi gazdasági folyamatoknak az által, hogy rendszeres kapcsolatban vagy más vállalkozásokkal. A BUSINESS EMAILS minitanfolyamok abban támogatnak, hogy munkád célravezető és produktív legyen.

AKKOR VALÓK NEKED A MINITANFOLYAMOK, HA...
A KÖVETKEZŐKRE SZÁMÍTS:
JELENLEG ELÉRHETŐ TANFOLYAMOK

Válassz igényeidnek megfelelő tanfolyamot!

INFORMÁCIÓKÉRŐ E-MAIL
Válaszd akkor, ha információra van szükséged és érdeklődő e-mailt akarsz írni!
Illetve akkor is, ha a hozzád intézett tudakozó e-mailt akarod megérteni.
Belelesek a tanfolyam tartalmába!

1590 Ft

VÁLASZ INFORMÁCIÓKÉRŐ E-MAILRE
Ha választ akarsz írni egy információkérő e-mailre vagy meg akarod érteni a neked küldött tájékoztatást, válaszd ezt a tanfolyamot!
Belelesek a tanfolyam tartalmába!

1590 Ft

PANASZ E-MAIL
Nem vagy elégedett a kapott termékkel vagy szolgáltatással? Ebben a tanfolyamban olyan kifejezésekkel ismerkedhetsz, amellyekkel udvariasan fejezheted ki a nemtetszésedet.
Belelesek a tanfolyam tartalmába!

1590 Ft

MEGHÍVÓ E-MAIL
Ha termékbemutatót, konferenciát vagy ünnepi vacsorát szervezel, amelyre szeretnéd partnereidet és/vagy munkatársaidat meghívni, akkor ez az ideális tanfolyam számodra.
Belelesek a tanfolyam tartalmába!

1590 Ft

LÁTOGASS VISSZA!

Időről-időre új tanfolyamok kerülnek fel, így érdemes gyakran visszanézned az oldalra, hátha éppen az az e-mailtípus is elérhető, amelyre a legnagyobb szükséged van.

KERESS BÁTRAN!

Ha kérdésed merül fel a tanfolyamokkal kapcsolatban, akkor írj nekem a nyelvvaros@nyelvvaros.hu e-mail címre, vagy hagyj üzenetet az alábbi űrlapon keresztül.

    Scroll to top